De Imagine Dragons

26 augustus 2018

Zaterdagavond 25 augustus was het eindelijk zover. Na weken ernaar uit te kijken, stonden we in de GelreDome in Arnhem, te wachten op de Imagine Dragons. WAT een concert!

De Londense band The Vaccins verzorgden het voorprogramma. Zelf ben ik niet zo’n van fan van deze band, en een halfuurtje was ook wel genoeg. Toen moesten we een halfuurtje wachten op het hoofdprogramma. Om ons heen werdt het steeds drukker (stonden op het veld). Eindelijk was het zover, het was negen uur, tijd voor het concert!

En wat voor concert! Ze openende het concert met een bekende: “Radioactive”. Wat een energie en wat een opening. Daarna volgde de hits “Whatever It Takes”, “Believer”, “Thunder”. Afgewisseld met wat minder bekende nummers zoals “Mouth Of The River”, “Amsterdam”. Ook hun nieuwe single “Natural” kwam voorbij en de single samen met Kygo, maar dan zonder Kygo “Born To Be Yours”. 

De avond eindigde met de single “Believer” die iedereen uiteraard mee konden zingen! Afsluitend met heel wat vuurwerk. Kortom: Een top show! Hieronder wat beeldmateriaal. Ik heb niet veel foto’s of filmpjes, omdat ik gewoon van het concert wilde genieten zonder te filmen of foto’s te maken! Verder naar onder ook nog de Spotify playlist met de setlist!